Reacties

 • airich: mi tin gana di bai kas
 • Lionel: Beste Bea, Mooie foto's uiteraard! wellicht kunt bij de b...
 • Michiel: Kleurrijk! Curacao op haar best (wel weer erg harde muziek!)...
 • eric: Bea, Zo leuk en bedankt om al de foto's te kunnen zien, j...
 • Merel seinen: Hee Bea! wij doen een project over carnaval, en we vroegen a...


Panama

Panama City is één van de meest moderne steden van Midden-Amerika. De stad is opgesplitst in een koloniaal en een modern stadsdeel. Koloniaal Panama city biedt vele in Spaanse stijl gebouwde kloosters en straten. Het moderne gedeelte bestaat uit wolkenkrabbers, moderne winkelcentra en goede restaurants. En het Panama kanaal, iedereen kent het 80 kilometer lange kanaal dat de Grote Oceaan met de Atlantische Oceaan verbindt.
Op het smalste gedeelte werd begin vorige eeuw het Panama kanaal gebouwd en dit kanaal wordt de komende jaren verbreed om de grootste wereldschepen te kunnen doorlaten. Panama heeft een enorme diversiteit aan flora en fauna, tropische regenwouden, vulkaan Baru en de hooglanden, eindeloze stranden, 1518 eilanden en veel leuke authentieke dorpen. Het is één van de weinige landen in Midden Amerika waar veel indianen wonen. In totaal zijn er vier stammen verspreid over het land, zoals de Embera indianen in de regenwouden en de Kuna indianen op de San Blas eilanden. Panama City is één van de meest moderne steden van Midden-Amerika. De stad is opgesplitst in een koloniaal en een modern stadsdeel. Koloniaal Panama city biedt vele in Spaanse stijl gebouwde kloosters en straten. Het moderne gedeelte bestaat uit wolkenkrabbers, moderne winkelcentra en goede restaurants. En niet te vergeten het Panama kanaal, iedereen kent het 80 kilometer lange kanaal dat de Grote Oceaan met de Atlantische Oceaan verbindt.

Veel kijk plezier!

Be Sociable, Share!

4 comments to Panama

 • sylmar

  Grandioos Bea, wat een verscheidenheid van oud en nieuw. Ik heb weer genoten. Dank je wel. Sylvia.

 • marjolein

  Thanks bea, schitterende foto’s. De moeite waard om eens naar toe te gaan! M.

 • Elisabeth

  Gelukkig kon ik weer van Panama genieten met deze mooie foto’s

 • Timmy Harms

  Hey Bea, geniet van het goede leven, al die mooie reizen, heerlijk dat je die kan doen. Ik zit opgesloten in een kamertje op het werk! Maar de foto’s zijn schittered zoals we gewend zijn.
  groeten Timmy

Leave a Reply

  

  

  


*